torsdag den 9. august 2012

Onsdag den 8. august

Endnu en dag med M&S for begge hold. Silje & Rasmus var en tur i Nabugubelle mens vi var i Wellembelle.

Begge biler klar til afgang hjemme ved IMCC huset.

Også i dag havde vi reoler med på taget, så mens jeg fulgte M&S's vante gang på subklinikken kørte Kenth til CHPS-klinikken i Bichemboi med reolen. CHPS-klinikker er et trin under subklinikkerne, og hedder rigtigt CHPS-zoner. Community-Based Health Planning and Services. Det skal egentlig primært fungere som en slags opsøgende, forebyggende sundhedsoplysning hjemme hos befolkningen, men fungerer i praksis ofte mere som en mini-klinik.

Efter 1 times kørsel på jordveje...måske den skal et smut forbi bilvasken i morgen;-)

På vej til Bichemboi.

Baggrunden for at vi bruger så megen tid og energi på at fordele alle tingene fra huset og kontoret rundt til mange steder er for at sikre, at så mange som muligt får noget ud af det. Efterlod vi blot samtlige møbler i huset, ville det højst sandsynligt ende med at tilhøre de første, som flytter ind, således at de ville tage det med sig videre når de flytter igen. Mange af subklinikkerne har ikke engang en reol at stille deres mapper og lægge patientjournalerne på, så de ligger i stedet i bunker rundt på gulvet. Ved at give de fleste steder en enkelt ting eller to kommer IMCC-arven flest muligt til gode, samtidig med at vi sikrer, at tingene går til GHS fremfor til private.

Eftermiddagen blev brugt på et internt møde omkring fordelingen af tingene, bl.a. til de ansatte, som også bliver tilgodeset. Mange af tingene i huset er købt privat, og kan derfor i princippet blive givet til hvem som helst, mens de ting, der er købt for projekt-penge skal overdrages til GHS.

Her til aften var det vores tur til at lave mad til Silje & Rasmus, og vi havde desuden inviteret Jamilla, Rauf & Danladi - så gik dén onsdag!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar