tirsdag den 10. januar 2012

Food-shopping

Kasper var ret vild med de små indkøbsvogne.
...Hele oplevelsen var generelt lidt af en kontrast til gadehandlerne...
Så er der shoppet for flere tusinde kroners mad her i Accra's supermarkeder med vestligt præg. -Efter råd fra Silje, Rasmus, Astrid og Kristian. Udvalget af madvarer i Tumu er tilsyneladende mere end snævert, og vi har derfor købt ind til de næste par måneder. Bilen bliver PROPPET! 5 personer, 8 store kufferter, 4 små, 1 klapvogn og flere madvarer end der kan være i en gængs dansk Spar-købmand... Vi lover at tage et billede!
Af indkøb kan bl.a. nævnes: havregryn, dåsefrugt, afløbsrens, flormelis, langtidsholdbar mælk, håndsæbe, ris, karklude, rosiner, frys-selv-is, chokolade, flåede tomater, grovmel, kød i STORE mængder, bagepapir osv osv...

Alt det officielle - bank, NGO-registrering, Toyota-værksted, ambassade etc. - er klaret med bravour. Nu venter 2 dage på stranden hvorefter turen går nordpå mod Tumu, blot med en enkelt overnatning på vejen.
E.T.A. i Tumu: søndag aften.

I aftes havde vi besøg af Danladi (en af husets venner i Tumu...) og hans bror Dixon. De var i Accra, og kom forbi til en øl. Som mange andre ghanesere var Dixon tosset med Kasper og ville rigtig gerne holde ham. Kasper var dog som sædvanlig lidt tilbageholdende, men det lykkedes til sidst - så han er ved at vænne sig til det;-) Han har da også leget lidt med nogle ghanesiske børn et par gange, og øver sig hele tiden i at gentage de engelske ord, han hører.
Endnu en kø hos teleselskabet er straks blevet mere spændende...
På stranden lige nedenfor vores hotel.

2 kommentarer:

  1. Og her gik vi og troede i skulle leve af bananer og ris :)
    Det er da lige før Kasper ser ud til at være småforelsket i den ghanesiske pige ;)

    SvarSlet
  2. De er også rigtig fine de små vogne. Glæder mig til billedet, når alt er pakket i bilen.(Hi)
    Skønt billede af Kasper og den lille pige, hvor er de søde.
    Skal hilse fra Bertha,den har aldrig haft så travlt, som den har nu. Godt jeg fik lov til at passe den.

    SvarSlet