tirsdag den 3. januar 2012

Ankomst til Ghana

Klar til afgang i Billund lufthavn

I går ca. kl.21 landede vi i Accra lufthavn efter en problemfri flyvetur. Kasper var glad næsten hele vejen, kun få gange måtte han bestikkes med slik for at falde til ro. Vi fik alt vores bagage med det samme dog først efter at havde stået i kø i ca. 30 min i paskontrollen. Silje og Rasmus stod og ventede på os ved udgangen fra lufthavnen, så det var dejlig nemt. Vi kørte direkte til hotellet, som ligger helt ned til stranden.

Lige udenfor værelset

I dag har vi gjort nogle indkøb og set lidt af byen. Det var ikke helt problemfrit at komme igennem de meget trafikkerede gader i forretningsområdet. Vi blev fanget i et par trafikpropper hvor ingen kunne komme frem eller tilbage. Det løste sig heldigvis da politiet kom og dirigerede lidt med trafikken. Vi har også fået en masse information fra Silje og Rasmus om de praktiske detaljer omkring projektet.

På stranden neden for hotellet


Indtil nu har Afrika været fuld af positive overraskelser, ingen myg, god mad, hurtig internet og meget mere.


1 kommentar:

  1. Hej Kirsten, Kenth og Kasper.

    Hvor er det dejligt at se jer foran lejligheden. Også en skøn strand. Dejligt at høre i har haft en god tur derned. Her hjemme har vi stadig regn og blæst, så nyd det gode vejr i Afrika.

    Knus Knus Conny og Lars

    SvarSlet