fredag den 6. januar 2012

Billed-rod!

Som I nok kan fornemme roder vi lidt rundt i hvor vi skal lægge billederne her på siden;-) Hvis vores it-evner bliver forbedret, skulle de lange billedserier gerne ligge på siden "billeder" fremover, og ikke på selve bloggen!

Det føles stadig som ferie at være her i Ghana. Masser af nye indtryk og dejlige mennesker, og selv alle de arbejdsting vi laver føles ikke som pligt. Hvert nyt kontor eller værksted vi besøger er en oplevelse i sig selv. Ting tager tid, men slet ikke så lang tid, som de ifølge Silje & Rasmus sagtens kan tage hernede - ingen genbesøg på kontorer, venten i laaange køer eller bureaukratiske kontornussere. -Så 7-9-13 går alt arbejdsmæssigt meget glat indtil videre!

Kasper tager det hele utrolig flot. Han nyder åbenlyst at have sin mor og far omkring sig hele tiden, og føler sig allerede hjemme i "lejligheden på hotellet" og i "mors (se det store smil på mit ansigt lige nu!) landcruiser". Han bliver meget genert når alle ghaneserne vil sige "hello" og "bye bye" til ham, og indtil videre er det kun lykkes at få ham til at svare en enkelt gang - men det skal nok komme... Han sluger til sig af indtryk, og synes det er sjovt med alle de nye engelske ord. "Sille" & "Raffe" er hans nye bedste venner, og er vist allerede blevet en form for erstatning for alle de mange familiemedlemmer og venner hjemmefra, som han må undvære de næste 8 måneder.

1 kommentar:

  1. Dejligt at høre, at I ikke har haft nogle problemer indtil videre og ikke mindst, at Kasper lyder til at være glad trods varme og mange mennesker.
    Glæder mig til at se flere billeder :)
    Knus Anne J.

    SvarSlet