fredag den 30. december 2011

Lejlighed-radio-afsked

Der sker en masse her de sidste dage - vi har afleveret nøglerne til lejligheden, så nu bor vi ikke på Sundvej 1 de næste 8 måneder.
Kenth og jeg har været i radioen for at fortælle om vores udsendelse. -Hør lydklippet på filmen nedenfor.
-Og i dag var så den store afsked med familie og venner til vores afskedsreception. En rigtig hyggelig dag, så nu kan vi vist godt snart bare komme afsted! -Nu mangler vi bare lige at skyde nytåret ind med manér, spise den sidste middag med den nærmeste familie - og så letter vi!





søndag den 18. december 2011

Sidste uge i lejligheden



Det er en underlig fornemmelse - blandingen af julehygge og klargøring til afrejse. Vi hygger alt hvad vi kan med gløgg, æbleskiver, Nissebanden og pakkekalender - samtidig med at lejligheden bliver mere og mere tømt for personlighed; vores personligheder!
Om blot 5 dage skulle vi gerne være flyttet ud, hjem til forældrene, og have 6-7 store kufferter nogenlunde pakket til Ghana! Vi har snakket i telefon med Silje og Rasmus på projektet, hvilket ikke gør det hele mindre spændende...
3 arbejdsdage tilbage for Kenth og 3 dage tilbage for Kasper i dagplejen - hvilket betyder 4 dage til at få pakket færdigt!

onsdag den 30. november 2011

3 uger!

I dag gik det lige op for os at der kun er 3 uger til vi flytter ud af lejligheden... Hvis alt går efter planen altså. 3 uger er faktisk ikke så lang tid til at få styr på alting - det ville jo ikke en gang være underligt at begynde at pakke nu! Wauv!
Vi kan så småt begynde at mærke, at venner og familie gør lidt ekstra for at se os her den sidste måned. Vi begynder også selv at tænke mere og mere på de 8 måneder. Ikke så meget for os selv, tiden skal nok flyve hurtigt afsted; mere for Kasper. 8 måneder er lang tid, når man ikke engang er fyldt 2 år. Hvordan kommer han til at tackle det at blive hevet ud af sin hverdag og ned til en helt fremmed verden langt væk fra bedsteforældre, dagplejer, bedsteveninden?
Forhåbentlig har han det godt når bare han er sammen med sine forældre:-)

mandag den 21. november 2011

De indledende øvelser...


Forberedelserne er i gang - snart går turen til Afrika!


Vi er godt i gang med forberedelserne til vores rejse til Ghana - det har vi sådan set været siden vi blev udtaget i marts 2011. -Men nu nærmer afrejsedatoen sig med hastige skridt!
Flybilletterne er bestilt, der er søgt visum og lejligheden forsøges fremlejet...